Автор: в Пропозиції
1 комментарий

 

 

 

 

 

 

 

 

Чудова новина для усіх, хто цікавиться йогою!

З 26 січня у Дисципліні працює студія йоги за методом Айєнгара YogaClass Discipline.
Це — результат нашої колаборації з викладачами Kiev Yoga Class.

Що таке йога Айєнгара?

Метод Аєнгара розроблений на базі класичної хатха-йоги та відзначається глибокою та тонкою роботою в позі.  Кожна асана виконується протягом тривалого часу, а перехід до наступної відбувається повільно та плавно.  Завдяки цьому посилюється вплив не лише на м’язи, суглоби та зв’язки, але й на внутрішні органи, системи, клітини, емоційний стан та розум.

Ще однією особливістю методу є використання різноманітних допоміжних матеріалів (спеціальних м’яких валиків, блоків, ременів, стільців тощо), які роблять практику доступною для всіх, дозволяють з самого початку правильно розташувати тіло у просторі та досягти своїх цілей у практиці.

Тож яким би не був ваш рівень підготовки – не сумнівайтеся, спробуйте!

Вартість абонементів

– Разове заняття – 250 ₴

– Абонемент на 4 класи 800 ₴ (200 ₴/клас)

– Абонемент на 8 класів 1360 ₴ (170 ₴/клас)

– Абонемент на 10 класів 1600 ₴ (160 ₴/клас)

– Абонемент на 12 класів 1800 ₴ (150 ₴/клас)

Викладачі

Заняття проводитимуть сертифіковані викладачі йоги за методом Аєнгара з багаторічним досвідом практики та викладання:

 

 

 

 

 

 

 

Людмила Єгорова

Викладачка йоги за методом БКС Аєнгара, рівень Junior 1.

Стаж практики – з 2003 року. Стаж викладання – з 2010 року. 

Закінчила трирічний курс підготовки йоги за методом Аєнгара під керівництвом Олени Ульмасбаєвої (м. Москва). У липні 2016 року успішно склала екзамен на рівень Introductory 2.  У 2018 році отримала сертифікат наступного рівня Junior Intermediate 1. 

Має вищу освіту за фахом викладач фізичної культури, спеціаліст з рекреації (диплом НУФКСУ).

У постійному процесі вдосконалення, регулярно навчається на семінарах і майстер-класах у сім’ї БКС Аєнгара в Інституті Йоги (м. Пуна, Індія): Гіти Аєнгар, Абіджати, а також у старших викладачів йоги за методом Аєнгара: Габріели Джубіляро, Бобі Фульц, Олени Ульмасбаєвої, Сергія Угрюмова, Ігоря Подмазіна. 

З 2007 по 2009 рік пройшла інтенсивне навчання та практику на вчительських курсах Андрія Лаппи, отримала сертифікат Міжнародного Йога Альянсу США з Універсальної Йоги.
Проводить як загальногрупові групи класичних рівнів, так і терапевтичні, індивідуальні класи, спеціалізовані класи для жінок. 

Авторка та ведуча тематичних YOGA майстерень, проекту Yoga Online. Організаторка виїзних проектів Yoga Detox Weekend, YogInTravel та YOGA Дача.

 

 

 

 

 

 

 

 

Володимир Грибков

Викладач йоги за методом БКС Аєнгара, рівень Junior 1. 

Стаж практики – з 2001 року. Стаж підготовки за методом Йоги Аєнгара – з 2012 року. 

Пройшов навчання на трирічному курсі підготовки у м. Москва на базі центрів “Йога Арактика”. Успішно склав іспит на міжнародний сертифікат Introductory 2 та Junior 1 інститут RIMYI у м. Пуна Індія.  Є членом асоціації йоги Аєнгара. Постійно підвищує свою кваліфікацію на семінарах та майстер-класах провідних викладачів світу. Регулярно проходить стажування в Інституті йоги Аєнгара в м. Пуна, Індія.  У 2017 році закінчив річний спецкурс “основи йога терапії” під керівництвом Інесси Машіянової (рівень Senior Int. 1) робота з вагітними, дитяча практика. 

Має вищу освіту за спеціальністю професійний олімпійський спорт.

Якщо ви давно хотіли зайнятися йогою, але шукали комфортне місце та досвідчених інструкторів — YogaClass Discipline саме те, що вам потрібно!

Готові? Залишайте заявку тут:

 

 Маєте питання? Телефонуйте, і ми з радістю відповімо на них: 

+38 (044) 338 83 20
+38 (098) 338 83 20

Чекаємо на вас у Дисципліні!